Aragazurile au devenit in ziua de azi mai moderne, sunt dotate cu functii menite sa ne faca viata mai usoara si sa ne economiseasca timp pretios, timp pe care il putem petrece alaturi de cei dragi sau de ce nu, relaxandu-ne. Un aragaz care sa imbina toate nevoile din ziua de azi si care sa ofere un raport calitate/pret corect este si Beko CSG 62110 DX.

Incepand cu aspectul sau, va pot spune ca acest model de aragaz se potriveste oricarui design interior, insa cu precadere ar da mai bine intr-o bucatarie moderna dat find faptul ca este confectionat din inox si dispune de un capac de sticla. Daca tot am pomenit de design trebuie sa specific si faptul ca pentru a oferi o imagine moderna completa in bucatarie ar trebui sa adaugati si o hota de inox pentru a intragi tabloul. Latimea acestui model este de 60 cm ceea ce insemna ca dispune de un cuptor mai incapator.

beko1

Faptul ca mai toate aragazurile din ziua de azi sunt dotat cu aprindere electrica nu poate fi decat un beneficiu enorm pentru noi toti, bineinteles ca si modelul acesta de la Beko dispune de asa ceva, deci putem spune adio chibriturilor, brichetelor sau aprinzatoarelor electrice. Nu stiu daca toata lumea stie de faptul ca aprindere electrica insemna ca se poate aprinde si cuptorul cat si grill-ul, ceea ce ne face cu adevarat viata mai usoara.

Plita aragazului este compusa din 4 ochiuri de diferite marimi, acestea sunt alimentate cu gaz si pot fi utilizate in functie de ce anume doriti sa faceti, de exemplu eu am ochiul cel mic pe care il utilizez doar pentru a face cafeaua la ibric.

Mai trebuie sa spun ca cei de la Beko s-au gandit si la siguranta noastra si de aceea au montat sigurante atat la fiecare ochi in parte cat si la cuptor. Si ca tot am readus in discutie cuptorul trebuie sa spun si cu ce este acesta dotat. In primul rand dispune de grill, foarte bun atunci cand faceti friptura sau vreti sa faceti ceva ce necesita si crusta deasupra. Pe langa grill aveti la dispozitie si rotisorul, functia mea preferata de la un cuptor :D. Tot la interior aveti la dispozitie un bec ce se poate aprinde prin apasarea unui buton aflat langa cel de aprindere electrica. Pentru cei care uita de timp, Beko au montat si un timer ce poate fi reglat foarte usor si care are un sunet inconfundabil atunci cand timpul a expirat, sunet ce va v-a atrage atentia cu siguranta.

beko2

In interiorul cuptorului veti gasi un gratar si o tava, iar sub el un spatiu destinat pentru depozitarea vaselor. Tot in acest spatiu veti gasi si o tabla ce reprezinta protectia pentru butoane atunci cand vreti sa lasati cuptorul incins intre-deschis.

Din punctul meu de vedere acest aragaz este perfect pentru cei care prefera aragazurile mai late, cu un design modern confectionate din inox, cu toate dotarile posibile si bineinteles la un pret excelent.