Asus, liderul mondial pe categoria de laptopuri a lansat in ultimii ani cateva tablete extrem de apreciate printre care si FonePad, tableta/telefon, un dispozitiv hibrid ce a prins la public, insa marea dorinta a celor de la Asus era lansarea unui smartphone de top care sa rivalizeze cu Samsung, HTC, Huawei, etc. A fost lansat Asus Zenfone, inspirat de seria de ultrabook-uri Zen si a prins la public, dar nu cat sa creeze acel buzz important pentru orice nou produs ca sa “dea lovitura” pe piata. Soarele insa a rasarit pe starada celor de la Asus odata cu lansarea lui Zenfone 2, un super smartphone care este creat in colaborare cu Intel si care a depasit deja orice pronostic.

Asus a lansat mai multe modele de Zenfone 2, in diverse culori care “prind” la public. Cel mai cautat model este fara indoiala cel cu display de 5,5″ FHD IPS, procesor Quad-Core de 1,8 GHz, 64GB spatiu de stocare si atentie! 4GB RAM, toate acestea la un super pret care nu atinge nici 50% din pretul unui iPhone sau mai noului Galaxy S6 (Vezi pretul special AICI).

Un al model de Zenfone 2 este la mare cautare tot datorita design-ului superb, a specificatiilor tehnice de exceptie (ecran 5″, Quad-Core Intel, 2GB RAM, 16GB spatiu de stocare) dar si a pretului incredibil de mic (Vezi pretul incredibil AICI).

Pe langa aceste doua modele, Asus a mai lansat alte cateva cu diferite specificatii, insa cu preturi la fel de surprinzatoare. Un lucru este clar, Asus nu fac fata in momentul actual la comenzile pe care le primesc din partea comerciantilor care sunt asaltati cu comenzi si precomenzi, in special pentru versiunea de top care ofera specificatii nemaintalnite la un pret la care nici nu visam.

AsusZenfone2@aaa