[Update] Apple iPhone 6S a fost lansat in urma cu 11 luni in urma, iar de la data de lansare pana in prezent pretul lui a mai scazut, insa periodic acesta beneficiaza si de cateva reduceri foarte bune. Verifica chiar acum daca Apple iPhone 6S se mai afla la promotie:

Apple au susprins pe toata lumea cand au lansat noul iPhone 6S in culoarea Rose Gold. Desi existau ceva zvonuri pe piata despre o asemenea nuanta, cred cu tarie canu erau foarte multi cei care chiar credeau ca Apple, o companie care s-a dovedit extrem de serioasa in ceea ce proveste produsele si aspectul lor, vor lansa un iPhone de culoare roz auriu. Ei bine, s-a intamplat. Succesul a venit oarecum pe neasteptate, tind sa cred ca si pentru Apple. Daca iti place acest model de iPhone, afla ca il poti cumpara la reducere chiar in acest moment.

Ofertele speciale pentru Apple iPhone 6S sunt inca rare si era de asteptat acest lucru tinand cont ca magazinele vor acum sa scape de stocul de iPhone 6 care a devenit a doua optiune in randul fanilor Apple. Astfel, daca nu esti neaparat fixat pe noul iPhone 6S, poti cumpara cu o reducere chiar foarte mare un iPhone 6 (in acest moment exista pe stoc o bucata de iPhone 6 resigilat la un pre de doar 2.329 lei).

Totusi, nu doar ca si resigilat poti gasi o oferta buna pentru iPhone 6 deoarece se apropie campanii mari de reduceri acum de sarbatori, este posibil sa-l gasim l aun pret similar sau chiar mai mic si NOU.

Oferta-Iphone6S3

Pentru cei nedumeriti cu privire la alegerea pe care o pot face, am sa explic mai jos diferentele dintre iPhone 6 si iPhone 6S, atat vizual, ca pret cat mai ales ca specificatii tehnice.

Diferente specificatii tehnice:

  • iPhone 6S vine cu un CPU A9 (dual-core 1,8 GHz) – iPhone 6 are un A8 (de 1,4 GHz)
  • CPU grafic: la iPhone 6S avem un six-core, la iPhone 6 un quad-core
  • camera de 12 MP la iPhone 6S, de 8MP la iPhone 6
  • Force Touch display la 6S, la iPhone 6 nu avem asa ceva
  • memorie RAM 2GB la 6S, doar 1 GB la iPhone 6
  • nuanta Rose Gold pe care o gasiti doar la iPhone 6S

Diferente pret:

Apple iPhone 6S porneste de la 3.499 lei nou (resigilat poate fi mai ieftin cu pana la 450 lei), pe cand iPhone 6 porneste de la 2.699 lei (la fel, resigilat il gasiti si la 2.329 lei). Pot spune ca diferenta de pret reflecta corect diferentele precizate la specificatiile tehnice. Acum, ramane la alegerea fiecaruia ce model isi doreste, cert e ca mare diferenta intre ele nu este si daca nu faci mare lucru pe telefon nu vad de ce ai plati pana la 1.000 de lei mai mult pentru iPhone 6S, decat daca te atrage nuanta Rose Gold sau poate ca vrei sa ai noul model lansat.