Apple a lansat de curand cea mai noua tableta iPad Air 2. Noutatea principala pe care nu ai cum sa o ratezi este ca si aici s-a introdus culoarea Gold (aurie) ceea ce ma face sa ma intreb daca atat de mult se vand iPhone-urile Gold? Al doilea lucru dar probabil ca cel mai important pentru toti fanii iPad Air este introducerea Touch ID-ului.

Ce spune Apple despre noua tableta iPad Air 2:

1. iPad Air 2 are un afisaj Retina reproiectat, revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, puternicul cip A8X, camere iSight si FaceTime HD imbunatatite si conexiuni wireless chiar si mai rapide. Toate aceste dotari sunt inglobate intr-o carcasa rezistenta din aluminiu avand doar 6,1 milimetri grosime

2. Cu revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, iti poti folosi amprenta pentru a debloca iPad Air 2 si pentru a te autentifica in aplicatiile securizate.

3. iPad Air 2 si iOS 8 sunt proiectate pentru a colabora perfect, creand o experienta de utilizare excelenta, intr-un mediu conceput pentru securitate maxima.

Pe scurt, Apple iPad Air 2 pare a fi cea mai buna tableta business la ora actuala si desi pretul este in stilul caracteristic Apple, nu este foarte exagerat.

ipad air