Desi trecem oficial in ultima luna de vara si multi dintre noi nu ne mai gandim la aparatele de aer conditionat consider ca nu ar strica sa ne uitam cu totii la ultimele oferte din vara aceasta pentru ca e foarte posibil sa gasim cateva dintre ele foarte interesante si daca tot avem in plan achizitia unui aer conditionat de ce nu am cumpara acum in loc sa lasam pentru la anul cand nu se stie daca vom dispune de banii necesari sau daca nu li se vor gasi o alta intrebuintare asa cum se intampla mai mereu tuturor. Nu mai punem ca la anul, in plin sezon pretul aparatelor va creste din nou si multe firme vor incerca sa vanda din nou aparate fara a aoferi nici macar instalarea gratuita, instalare care in aceasta vara a ajuns sa coste si 400 de lei.

Cei de la Altex au facut un parteneriat cu cei de la LG si au hotarat ca acum pe ultima suta de metri sa ofere instalare gratuita la un numar de 7 modele de aparate de aer conditionat, modele ce le regasiti mai jos impreuna cu pretul fiecaruia in parte:

1. LG Economy E09EKNSB

lg economy 9000

Un aparat de aer conditionat interesant din dopua puncte de vedere, in primul rand acesta are o capacitate diferita pentru functiile pe care le ofera, de exemplu pentru functia de racire dispune de 9000 BTU, pe cand pentru functia de incalzire dispune de 11.000 BTU. In al doilea rand, LG Economy E09 dispune de tehnologia inverter si implicit de clasa A de energie pentru ambele functii amintite mai sus. Aparatul mai are 2 filtre si multe alte functii suplimentare extrem de utile pe care va invit sa la descoperiti dand click pe link-ul de mai jos.

Nu uitati ca acest aparat beneficiaza de instalare gratuita in termen de maximn 5 zile de la achizitia sa.

2. LG Economy E12EKNSB

lg economy 9000

Acest model este aproape identic cu primul, diferenta este data de capacitatea de care aceaasta dispune, anume 12.000 BTU pentru racire si 12.600 pentru incalzire. De asemenea si acesta are implementata tehnologia inverter, are filtru 3M si multe functii, iar in plus mai are si un pret excelent.

3. LG ArtCool Mirror A09RKNSB

lg arct

Acest model se adreseaza cu precadere persoanelor care nu isi doresc doar un aparat de aer conditionat ci un produs premium care sa satiosfaca si cele mai dificile cerinte. Aspectul acestui model este unul modern, dispune de o capacitate de 9.000 BTU pentru racire si 11.000 BTU pentru incalzire, de inverter si are o clasa de energie demna de invidiat: A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Punctul sau forte insa este functia de ionizare si filtrul Plasmaster Ionizer.

4. LG ArtCool Mirror A12RKNSB

lg arct

Modelul similar cu cel prezentat mai sus, diferenta o face capacitatea de care dispune, 12.000 BTU pentru functia de racire si 12.600 BTU pentru functia de incalzire.

5. LG ArtCool Gallery G12PKNSF

lg artcool

Un model special prin prisma design-ului sau unic, dar si datorita filtrului Plasmaster. Capacitatea acestui aparat este de 12.000 BTU, iar clasa de energie este A.

6. LG Prestige H12MW

Un model de aer cu un design modern si elegant, un aparat ce imbina utilul cu placutul si care poate satisface cerintele si celor mai pretentiosi dintre noi. Aparatul dispune de o capacitate de 12.000 BTU pentru functia de racire si 13.648 BTU pentru cea de incalzire, iar punctul sau forte sta in filtrul cu neoplasma si impotriva alergiilor.

7. LG Prestige H12AKNSM

lg

Cel mai scump aparat din oferta (nu va ganditi neaparat la o suma astronomic pentru ca nu este), dar si cel cu cel mai bun raport calitate/pret. Avantajul clar al acestui model cu design spectaculos este clasa de energie obtinuta in urma testelor, o clasa despre care personal nu am mai scris si nici nu am mai vazut-o la un alt model de aer conditionat. Este vorba de clasa A+++, clasa obtinuta atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire. Acest model consider ca trebuie privit ca o investitie de viitor deoarece banii pe care ii dati acum pe el vi se vor intoarce inapoi in buzunar in numai cativa ani si acest lucru se datoreaza consumului foarte redus de energie. Pe langa acest consum foarte redus si design-ul modern, aparatul mai are un atu prin prezenta filtrului multi protection cu ionizare.