[Update] 27 noiembrie

eMAG a repornit campania de REDUCERI pentru ANVELOPELE de IARNA, acestea au acum preturi foarte bune incepand de la doar 126 lei, iar printre ele se numara urmatoarele modele pe care vi le recomand:

Acum chiar putem spune ca iarna ne-a luat prin surprindere pentru ca in urma cu doar 3-4 zile temperaturile de afara erau de 20-24 grade Celsius si acum in majoritatea oraselor din sud si sud-estul Romaniei temperatura nu depaseste 2-3 grade ba in unele zone aceasta scade sub 0 grade. In plus, in Bucuresti a nins destul de serios aseara si stratul de zapada in ciuda faptului ca pamantul era inca cald s-a depus in unele zone, autostrada soarelui a fost inchisa datorita ninsorii si a unui carambol in care au fost implicate peste 20 de masini. Pe scurt, avem parte de un inceput terifiant de iarna la jumatatea sezonului de toamna, un lucru nefiresc.

Cei de la eMAG nu puteau sa se sincronizeze mai bine cu conditiile atmosferice oferind azi, 26 octombrie (penultima zi din campania Oktoberfest) promotii destul de bune la anvelopele de iarna.

*Reamintesc faptul ca amenda pentru cei care circula pe drumurile publice acoperite de zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna este de 1.800 LEI!!!

Iata cele mai atractive preturi la anvelopele de iarna de la eMAG:

*Toate anvelopele beneficiaza de transport gratuit la domiciliu!

reduceri anvelope