Despre Allview X1 Soul am scris si in urma cu aproximativ o luna de zile, acesta este un smartphone extrem de elegant cu un design care chiar m-a surprins intr-un mod foarte placut si nu in ultimul rand, cu specificatii tehnice de exceptie ce sunt disponibile la un pret mai mult deact excelent.

Daca pana mai ieri gaseati X1 Soul doar in versiunea de negru, mai putin prietenoasa cu doamnele si domnisoarele, de acum, Allview a pus la dispozitia clientilor sai si versiunea alba a acestui smartphone superb. Consider ca aceasta miscare este una strategica tinand cont de apropierea Valentine’s Day, dar si a martisorului si a zilei de 8 Martie si d ece sa nu fim corecti si sa admitem ca un astfel de cadou ar fi chiar indicat si cred ca ar atrage multe aprecieri din partea partenerei, fie in data de 14 februarie, fie pe 1 martie.

Ca sa fac o scurta recapitulare a ceea ce reprezinta Allview X1 Soul o sa va spun ca acest smartphone are o carcasa unibody, in genul celor intalnite la celebrele smartphone-uri de top lansate in ultimii ani, o grosime de numai 7,9 mm, finisaje de calitate superioara ce se simt inca de la prima atingere si o greutate de doar 129,4 grame.

Specificatiile tehnice consta in ecranul cu o dimensiune de 5″ IPS JDI (Japan Display Inc) Full HD ce este protejat de Gorilla Glass 3, un procesor Quad-Core Cortex A7 ce ruleaza la o frecventa de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB DDR3, un procesor grafic performant PowerVR SGX 544 si un spatiu de stocare foarte generos, 32 GB.

Un alt aspect pe care trebuie neaparat sa-l mentionez este sunetul de calitate superioara pe care il ofera acest smartphone, iar acest lucru se datoreaza exclusiv amplificatorului audio Yamaha pe care il incoporeaza.

La capitolul conectivitate, un capitol extrem de interesant in ultima perioada, X1 Soul vine dotat cu Wi-Fi direct, bluetooth, dar si DLNA sau HSDPA+ cu viteza de pana la 21 Mbps.

Bateria, componenta unui smartphone pe care multi o vor upgradata intr-un ritm mai alert, are o capacitate de 2.000 mAh, insa beneficiaza si de tehnologia SDI, tehnologie ce ar trebui cel putin teoretic sa-i ofere o putere cu pana la 30% mai mare.

Allview_x1soul_white

Ca o concluzie scurta, Allview X1 Soul este un smartphone puternic, cu un design premium si cu un pret imbatabil, iar acum ca s-a ales si cu o tinuta alba cred ca va fi si pe placul sexului frumos.