Daca iti doresti acest superb autoturism marca BMW, model Z4, culoarea rosie si crezi ca norocul este de partea ta afla cat de simplu poti deveni fericitul posesor al acestui super autoturism.

emagz4

In perioada 19-25 mai, cel mai mare magazin online din Romania va aniversa comanda cu numarl 10 milioane, motiv de mare sarbatoare si de aceea ofera produse la preturi REDUSE si cu 50%, iar oricine comanda in aceasta perioada intra la tragerea la sorti pentru un BMW Z4. In plus, la fiecare 100 de lei cheltuiti primesti cate o sansa, astfel pe principiul cu cat mai multe produse achizitionate, cu atat esti mai aproape de premiul cel mare.

Pentru a intelege mecanismul concursului mai bine o sa exemplific:

In perioada 19-25 mai achizitionezi un TV in valoare de 1.500 lei, astfel vei primi o sansa pentru achizitie si inca 15 sanse pentru fiecare 100 lei cheltuiti, astfel vei avea 16 sanse. Fiecare sansa are un cod de tipul 33XZY55B, iar toate cele 16 sanse vor fi puse la un loc cu restul sanselor si la final sa extrage o singura sansa care va arata cine este marele castigator.