Un aer conditionat portabil mi se pare cea mai buna alternativa pentru cei care nu vor sa cheltuiasca o suma prea mare de bani pentru a racori incaperea unde lucreaza. Fata de o ventilator clasic, un aparat de aer conditionat portabil ofera mult mai multe avantaje, ce-i drept nu se compara cu un aer conditionat de perete, dar avantajul e ca pe acesta il puteti lua oriunde doriti, fie acasa, il puteti muta dintr-o camera in alta, fie la un alt spatiu de birou.

Un alt avantaj al unui aer portabil este ca acesta poate fi si vandut ca produs second hand in buna stare de functionare si astfel cel care il cumpara il poate achizitiona la un pret modic de doar 300 de lei cum este si acesta din imaginea de mai jos:

Design si specificatii tehnice

Aparatul este aproape ca nou, nici nu a fost utilizat. Dispune de o capacitate de racire de 9000 BTU ceea ce insemna ca poate raci o incapere cu pana la 25-30 mp sau chiar doua incapere daca acestea au legatura directa intre ele.

De retinut faptul ca desi este un aparat de aer conditionat mobil acesta dispune si de un furtun de evacuare. Un avantaj in plus il reprezinta si telecomanda de care dispune si cu ajutorul careia acesta poate fi controlat de la distanta, fie de pe canapea sau de pe scaun.

In ceea ce priveste design-ul acesta poate fi observat din poza, este unul clasic, este alb, afisajul si butoanele sunt pozitionate in partea frontala, deasupra pentru a fi usor de citit si de utilizat.

Functiile de care dispune sunt:

dezumidificare – pentru a scoate din incapere surplusul de vapori de apa

ventilare – in cazul in care ati racit incaperea si doriti doar sa ventilati aerul in camera

racire – functia principala

In cazul in care sunteti interesat de acest model tin sa va aduc aminte ca acest aparat este pus la vanzare de un vanzator privat si se merge pe regula primul venit, primul servit. Cu alte cuvinte, daca va place si il doriti grabiti-va sa nu il pierdeti, exista o singura bucata la vanzare!