Produsele resigilate au devenit cele mai vanate produse in ultima perioada de timp si acest lucru se datoreaza a doua motive diferite”

1. Acest tip de produse au beneficiat de o reclama extrem de buna, din cate se pare deloc intentionata. Stirea ca pe data de 23 noiembrie 2014, la numai doua zile dupa celebrul Black Friday cu vanzari record, la eMAG s-au putut cumpara telefoane resigilate, laptopuri, televizoare sau combine frigorifice cu doar 1 leu a facut inconjorul Romaniei. Cativa fericiti vizitatori ai acestui blog au avut ocazia sa cumpere astfel de produse si au avut surpriza ca toti ceilalti ca eMAG sa anunte a doua zi ca vor si livra respectivele produse la preturile derizorii asumandu-si totodata greseala.

2. Periodic, in categoria de Resigilate, in speta la subcategoria Telefoane Mobile se gasesc produse cu preturi extrem de bune si oamenii stiu asta, iar daca esti in cautarea unui telefon intotdeauna merita sa arunci un ochi si peste cele din categoria resigilatelor, de obicei sunt in jur de 500 de modele care beneficiaza de preturi reduse, unele dintre ele as putea spune chiar cu MEGA REDUCERI si pot sa dau exemplu din ianuarie 2015 cand erau listate cateva bucati (diverse culori) de Samsung Galaxy S4 la doar 999 lei ori HTC One la 1.039 lei, Galaxy S4 Mini la 639 lei, Galaxy S5 Mini la 949 lei sau Sony Xperia Z1 la 1.099 lei. Majoritatea telefoanelor nu prezinta nici o problema, au fost doar desfacute si apoi reambalate dupa testare.

iphone6-vday